Форма входа
Профиль | Выход


















Справочник




Питомник







Главная » 2008 » Апрель » 26 » Про Привокзальну
14.41.39
Про Привокзальну

Засідання бюджетної ко­місії при Роздільнянській міськ­раді відбулося у терміновому режимі і розглядалося на ньо­му питання, що для міста ста­ло вже вічним, на кшталт "перпетиум мобіле", щодо стихій­ного ринку на частині однієї з центральних вулиць міста. Утворився він одразу піс­ля знищення заводу коваль­сько-пресового устаткування у нашому місті, коли на вулицю були ви­кинуті сотні безробітних.
  
Постійну небезпеку життю мешканців утворюють курсуючі автомашини, особ­ливо нахабні таксі. Крім того, на вулиці Привокзальній, яка не є ринком, не підпоряд­кована якійсь організованій структурі, складно здійснюва­ти контроль службам, відпо­відальним за безпеку життя людей. А тому тут безперешкодно торгують безакцизними цигарками, домашньою випічкою та пиріжками невідомо в яких умовах виготовленими, нібито свіжою ри­бою, шматками цитрусових, самий вигляд продавців яких викликає огиду. Просто ща­сливий випадок, що Роздільна з усіма такими безвідповіда­льними справами не вляпа­лась у серйозну й небезпечну халепу з епідемією. Що ж робити? Отже, Привокзальна торгую­ча вимагає до себе уваги.
  Проте
, миритися з її нега­тивними проявами ніхто не збирається. Саме про це і йшла мова на засіданні комісії, яке вів заступник міського го­лови Г.Т.Алієв. Після допові­дей в.о. начальника Розділь­нянського РВ ГУМВС України в Одеській області, полковни­ка міліції В.І.Сторожука, пред­ставників служб дорожнього руху, продовольчого та пром­товарного ринків, виступів членів ініціативної групи від торгуючих по Привокзальній комісія, у засіданні якої взяв участь депутат від Партії ре­гіонів, завідуючий відділом у справах майна та земельних відносин А.Тегляєв, було ви­рішено впорядкувати торгів­лю на вулиці Привокзальній.
  Перш
за все, тут будуть встановлені дорожні знаки, які заборонять рух автомобілів під час функціонування ринку. Торгуючі будуть розташову­ватися з товаром лише на тротуарах, звільняючи вули­цю для вільного пересування пішоходів. Торгівля дозволяти­меться з естетичною метою з типових наметів, а торгуючі не перешкоджатимуть роботі контролюючих служб, перш за все, санепідемстанції і відділу захисту справ споживачів.

Тамара КАЛАШИНСЬКА,
кореспондент
газети "Зоря регіона"

Категория: Городские новости | Просмотров: 718 | Добавил: Eaglowl
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]



Фотоальбом