Форма входа
Профиль | Выход


















Справочник




Питомник







Главная » 2008 » Апрель » 15 » Розпорядження
12.29.30
Розпорядження

Про виконання Державної програми переходу Збройних сил України до комплектування військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом

Відповідно до ст. 27 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" та на виконання Указу Президента України від 17 квітня 2002 року № 348/2002 "Про державну програму переходу Збройних сил України до комплектування військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом":

1. Відібрати в поточному 2008 році кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом з числа військовозобов'язаних, які перебувають на обліку в Роздільнянському райвійськкоматі, та жінок віком до 40 років загальною чисельністю 35 чоловік.

2. Затвердити районну комісію по відбору кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом.

3. Рекомендувати редактору газети "Вперед" забезпечити необхідну кількість публікацій та виступів по місцевому радіо щодо реклами служби за контрактом.       

4. Рекомендувати районному центру зайнятості (О.П. Кукішевій) надати допомогу районному військкомату по розміщенню рекламно-агітаційної роботи в районному центрі зайнятості.

5. Головному лікарю ЦРЛ І.Т.Бичкову організувати позачергово та безкоштовно медичний огляд відібраних військовим комісаріатом кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом.

6. Сектору спорту та охорони здоров'я  Роздільнянської райдержадміністрації (В.М.Зіміну) забезпечити тестування фізичної підготовки кандидатів, відібраних для проходження контрактної служби.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації В.М.Василенка.

         в.о. голови Роздільнянської райдержадміністрації  Ф.В.Сігал
Газета "Вперед" №30 от 16.04-08




Категория: Районные новости | Просмотров: 730 | Добавил: Eaglowl
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]



Фотоальбом