Форма входа
Профиль | Выход


















Справочник




Питомник







Главная » 2008 » Апрель » 15 » Звернення
12.25.34
Звернення

Шорічно,  починаючи  з  1998 року в Україні, традиційно, у  третю суботу квітня, проводиться День довкілля. Цього року він припадає на  19 квітня. Проведення Дня довкілля у нашій державі започатковано відповідним Указом Президента України на підтримку ініціативи Міністерства охорони  навколишнього середовища України та  громадських природоохоронних організацій. Сьогодні  в Україні вже проходить Весняна толока з озеленення та благоустрою, яка триватиме до  20 квітня. Заходи, що  проводяться під час толоки та Дня  довкілля, частково перекликаються, тому органічно їх доповнюють.

Необхідно зазначити, що День довкілля має на меті не тільки впорядкування територій та висадження зелених насаджень, а й  пропаганду дбайливого  ставлення до  живої природи взагалі, її збереження і охорону як середовища існування, та є  складовою частиною екологічного  виховання. Завдяки  широкому загалу - підтримці органів влади, екологічної громадськості і просто небайдужих громадян День довкілля став  днем  активних  практичних дій.

Напередодні  цього свята хочу звернутися до представників влади, політичних сил, керівників організацій, установ, підприємств, бізнесменів, учнівської  молоді, всіх небайдужих громадян  активно долучитись до природоохоронних заходів та акцій, всіляко  сприяти їх проведенню. Особливе звернення до  нашого майбутнього. Адже саме  молоде покоління має сформувати нову  екологічну свідомість, виховати екологічні цінності - їм на цій землі жити.

Усі, без винятку, ми хочемо прекрасного існування не лише у найзеленішій, але й у найчистішій країні, де  будуть народжуватися здорові  діти - наше  завтрашнє покоління.

Сподіваємося, що День довкілля згуртує якнайбільше українців. Кожен житель, якому не байдужі проблеми природи свого рідного краю, має  зробити свій  внесок у спільну справу, аби з чистою душею та в затишному довкіллі радісно вітати українську весну. 

 

Начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Одеській області В.О.Примака

Газета "Вперед" №30 от 16.04-08

Категория: Районные новости | Просмотров: 633 | Добавил: Eaglowl
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]



Фотоальбом