Форма входа
Профиль | Выход


















Справочник




Питомник







Главная » 2008 » Апрель » 10 » У міськраді (Рішення)
18.50.30
У міськраді (Рішення)

Про прийняття до відома постанови прокуратури Одеської області від 07.04.2008 року про відсторонення від займаної посади на період розслідування кримінальної справи та розгляду її в суді  Роздільнянського міського голови Кіндюка Бориса Володимировича

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти до відома постанову прокуратури Одеської області “Об отстранении обвиняемого от должности” від 07 квітня 2008 року про відсторонення від займаної посади на період розслідування кримінальної справи та розгляду її в суді  Роздільнянського  міського голови Кіндюка Бориса Володимировича.
  1. Виконання обов’язків міського голови  на період відсторонення від займаної посади Роздільнянського  міського голови Кіндюка Б. В. покласти на першого заступника міського голови Палазова Юрія Миколайовича.
  1. Створити тимчасову депутатську комісію для проведення службового розслідування діяльності міського голови Кіндюка Б.В., порушення ним Конституції або законів України, прав і свобод громадян, здійснення наданих йому повноважень у складі:

Голава комісії –     Тегляєв А.В.

Секретар комісії – Бесараба Л.Л.

Члени комісії –      Нагорняк Г.В.

                            Кухарчук М.Я.

                            Волощенко В.Б.

 

Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та гласності.

Секретар міської ради О.І.Резніченко

 08 квітня 2008 року № 362-V


Категория: Городские новости | Просмотров: 769 | Добавил: Eaglowl
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]



Фотоальбом