Форма входа
Профиль | Выход


















Справочник




Питомник







Главная » 2008 » Март » 21 » ЗВЕРНЕННЯ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РВ УМНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДО НАСЕЛЕННЯ У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗРОСТАННЯМ КІЛЬКОСТІ ЛЮДЕЙ, ЗАГИБЛИХ НА ПОЖЕЖАХ
15.40.43
ЗВЕРНЕННЯ РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РВ УМНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДО НАСЕЛЕННЯ У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗРОСТАННЯМ КІЛЬКОСТІ ЛЮДЕЙ, ЗАГИБЛИХ НА ПОЖЕЖАХ

Співробітники Роздільнянського РВ Управління МНС України в Одеській області вкрай стурбовані станом справ із травмуванням та загибеллю людей на пожежах. З початку поточного року в регіоні вже сталася 681 пожежа (із них 11 в Роздільнянському районі), на яких загинуло 86 громадян (з них 4 в Роздільнянському районі). У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість загиблих від вогню людей в області зросла на 46%.

 

Шановні громадяни!

Роздільнянський РВ Управління МНС Одеської області звертається до всіх із проханням дотримуватися основних правил пожежної безпеки:

-Не паліть у ліжку, особливо у нетверезому стані.

-Не використовуйте несправні та саморобні електроприлади, суворо дотримуйтесь    всіх правил експлуатації електрообладнання, слідкуйте за станом електропроводки.

-Не залишайте без нагляду дітей і громадян похилого віку, забороняйте дітям бавитися з піротехнічними засобами.

Цінуйте власне життя!

Газета "Вперед" от 22.03.2008


Категория: Районные новости | Просмотров: 901 | Добавил: Eaglowl
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]



Фотоальбом